Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Es BurotellLa regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat un viatge a la granja escola Es Burotell, a Mallorca, entre els dies 7 i 11 d'abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

Aquesta activitat, dirigida a nens d'entre 7 i 12 anys, està pensada perquè els petits gaudeixin d'uns dies d'activitats, tallers, esport i aventures en un entorn natural, coneixent una finca típica mallorquina. Els menors estaran acompanyats per dos membres de la regidoria de Joventut i durant les activitats hi haurà personal de suport les 24 hores.

Les principals activitats que es realitzin durant aquests dies estaran adaptades a totes les edats, i entre aquestes destaquen tallers d'alimentació, tallers amb els animals i l'hort de la granja, circuit multiaventura que inclou tirolines, pont tibetà, BTT, escalada, tir amb arcs i jocs lúdico-esportius.

Els interessats poden apuntar-se a partir del pròxim 23 de març i fins al 31 de març, al Centre de Creació Jove, C19, al carrer de Castella, 19. L'horari és de 9.00h a 13.30h i de 17.00h a 21.00h. El nombre de places és de 30 i el preu del viatge és de 170 euros i inclou transport a Mallorca en vaixell o avió, l'autobús de trasllat fins a la granja escola, els monitors acompanyants durant les 24 hores al dia, allotjament, pensió completa i totes les activitats amb personal especialitzat i assegurança de responsabilitat civil i accidents.

Més informació sobre aquest viatge a la granja escola Es Burotell a Mallorca es troba al web www.esburotell.com o trucant al 971 39 44 24 o dirigint-se al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..