Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoL'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa el procediment per vendre les set oficines i 15 places d'aparcament que la Corporació té en un edifici situat al carrer Carles III, al costat de l'avinguda de Santa Eulària. Les set oficines es troben a la sisena i última planta de l'edifici i en l'actualitat acullen diverses dependències municipals, entre les quals es troben les regidories de Medi Ambient i de Vies i Obres Públiques. El seu valor estimat en conjunt és de 2.148.523,37 euros. Els aparcaments estan distribuïts en els dos nivells de la cinquena planta i el seu valor total ascendeix a 416.806,11 euros. El procediment es durà terme mitjançant subhasta pública a l'alça.

Els béns es licitaran dividits per lots. Així, se subhastaran set lots formats per una oficina i un aparcament, i vuit compostos només per aparcaments. Les persones interessades poden consultar la informació en l'apartat del Perfil del Contractant de la web municipal, www.eivissa.es, o al departament de Contractació, situat en la segona planta de l'edifici CETIS.

El termini per presentar ofertes és de 15 dies naturals, que van començar a comptar el passat dissabte, quan el procediment es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.