Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 13 de novembre, 2014.- L'Ajuntament d'Eivissa ha realitzat una campanya de desenganxaments il·legals a la xarxa de subministrament elèctric al barri de sa Penya.

Per a això, s'han dut a terme dues batudes pel barri, en diferents dies, els passats 30 d'octubre i 12 de novembre, a les quals van acudir agents de la Policia Nacional, Policia Local, inspectors de Gesa, operaris de la contracta d'enllumenat públic, tècnics municipals i operaris electricistes. S'han trobat un total de 34 enganxaments il·legals connectats a la xarxa de l'empresa subministradora d'energia elèctrica Gesa-Endesa i 4 enganxaments il·legals connectats a la xarxa d'enllumenat públic municipal. Els infractors intercepten el cablejat que transcorre per les façanes per realitzar sobre aquests les connexions il·legals, amb el perill que això comporta, a més de ser una acció fraudulenta. La majoria d'habitatges on han estat detectats estan situats als carrers Alt, Retir i Vista Alegre.

L'Ajuntament continuarà organitzant inspeccions conjuntament amb Gesa Endesa, i la policia Local i Nacional, per actuar contra aquests enganxaments il·legals.