Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc InfantilL'Ajuntament d'Eivissa presenta el projecte de renovació del parc infantil de Ca n'Escandell a les associacions veïnals del barri.

La regidora d'Urbanisme i Vies Públiques de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, juntament amb la regidora de Participació Ciutadana, Montse Garcia, i la regidora del barri, de Ca n'Escandell, Dessiré Ruiz, i l'arquitecta tècnica de l'Ajuntament, s'han reunit aquest matí amb els representants de les associacions de veïns de Tres Barris i San Pablo per a presentar-los el projecte de renovació del parc infantil previst per a aquesta zona.

Per a la regidora d'Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, 'seguim treballant per posar al dia i crear nous espais per als infants de la ciutat. Amb aquest projecte, donam resposta a les peticions que ens han fet arribar les associacions del barri. S'han seguit els criteris de participació ciutadana aplicats a altres dissenys de parcs infantils a la ciutat. És a dir, en el de disseny i l'elecció dels jocs, hi han participat els infants del barri, que ens han traslladat quins són els elements que més els hi agraden. També s'han inclòs les peticions demanades per les mateixes associacions veïnals'.

Eivissa és Ciutat Amiga de la Infància per Unicef i per aquest motiu es continua treballant en l'atenció als més petits, i part d'això és també posar a disposició de les famílies nous espais i continuar amb la millora dels parcs infantils existents. Actualment el municipi d'Eivissa disposa de 28 parcs infantils

El projecte suposa la renovació total del parc amb nous elements i nous jocs infantils.
El nou parc tindrà una extensió de 476 m² i està ambientat en una jungla urbana on els nens i les nenes poden balancejar-se, escalar, lliscar-se o girar amb facilitat. Segons es detalla en el projecte, comptarà amb una gran estructura de xarxa, un univers de cordes tridimensional per als més majors i també varietat de jocs per als més petits com a torres amb tobogans, gronxadors, llits elàstics, i carrusels. A més, tres dels jocs infantils seran inclusius perquè els infants puguin jugar tots junts.

La renovació d'aquest espai, que compta a un pressupost de 220.000 euros i un termini d'execució de tres mesos des que comenci l'obra, contempla també la substitució de la sorra per paviment de cautxú i la creació d'una zona de bancs amb ombra per a poder donar de berenar als nens i nenes, Així mateix, es restaurarà la tanca existent i es pintaran els murets de voltant.