Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

VilajoveL'Ajuntament d'Eivissa ha decidit, a causa de la situació d'Estat d'Alarma, ajornar les inscripcions per les escoles d'estiu, previstes per les dades en què habitualment es feien, el mes d'abril. Serà al mes de maig quan es facilitarà informació sobre el procés i la data per a poder fer les inscripcions.

Des de la Regidoria de Joventut es treballa amb la intenció que les escoles d'estiu comencin a funcionar com cada any l'1 de juliol. No obstant això, totes les activitats aniran en consonància amb les recomanacions sanitàries. També es tindran en compte les necessitats de les famílies del municipi d'Eivissa.

Com cada any, l'Ajuntament d'Eivissa té previst oferir dos tipus d'escoles d'estiu, una escola infantil, dirigida a nens d'entre 3 i 12 anys i una juvenil, a l'espai C19 per a adolescents entre 13 i 16 anys. Ambdues oferiran opció a menjador.

Activitats a les xarxes socials

D'altra banda, la Regidoria de Joventut manté les activitats en línia del Centre de Creació Jove C19, perquè els joves del municipi puguin continuar amb les activitats.
La regidora de Joventut, Claudia Cotaina, ha destacat el bon funcionament de les activitats en línia que ofereix la regidoria de Joventut, ja que des de la seva posada en marxa, han rebut 1.539 visualitzacions a Instagram i han arribat a 6.942 usuaris a Facebook.

La regidora de Joventut, Clàudia Cotaina anima a tots els joves a participar d'aquesta programació a través de les xarxes socials. "Crec que és una bona oportunitat perquè els joves puguin continuar avançant en els tallers d'oci que estaven realitzant abans d'aquesta situació i més ara que s'ha allargat el confinament i els més joves també són un sector que acusa aquesta manca de socialització en el seu entorn'.
Mitjançant les xarxes socials, Facebook i Instagram del C19 (@VilaJove) i durant totes les tardes, de dilluns a divendres i de 16.00 a 20.30 hores es duen a terme activitats com el taller d'estudi, on poden continuar plantejant dubtes, el taller de dibuix manga o les classes de break dance.
Els monitors i professors treballen des de casa per a dur a terme les diferents classes de matí i de tarda. Es poden consultar els horaris per a participar-hi mitjançant les xarxes socials o el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Web de Joventut
· Instagram Vilajove
· Facebook Vilajove