Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El planeta sonorEl Patronat Municipal de Música d'Eivissa organitza 'El planeta sonor', un concert familiar on els més petits de la casa descobreixen els instruments musicals.

El professorat del Patronat Municipal de Música d'Eivissa, ha preparat un concert, dedicat als més petits de la casa (0 a 7 anys), "El planeta sonor", on es podrà conèixer de primera mà tota classe d'instruments, alguns més coneguts i d'altres que no. El concert familiar "El planeta sonor" està previst per aquest diumenge 6 d'octubre a les 12 hores a Can Ventosa i l'entrada és gratuïta fins a completar aforament.

El Planeta sonor és un conte musical pensat pels més petits de la casa on els professors de l'escola presenta els diferents instruments d'Orquestra i Banda, així com la veu humana com a instrument.
Tota una experiència per gaudir de la música en família on es podran sentir els sons dels instruments que mai se sap com es diuen amb els que sonen de sempre.

Els professors que interpretaran durant el concert són Santi Boned (violí), Laura Boned (viola), Raquel Quiroga (violoncel), Salvatore Licitra (contrabaix), Stefano Serra (percussió), Alfredo Domingo (oboè), Pablo García (flauta), Verónica Rambla (clarinet), Rosa Mago (clarinet), Joan Prieto (saxo), Damián Boluda (trompa), Raúl Gálvez (trompeta), Vicent Tur (trombó), Miguel San Miguel (piano) i Isabel Albadalejo que serà la veu i narradora del concert.