Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla netejaL'Ajuntament d'Eivissa executa un pla de xoc de neteja als punts més crítics de la ciutat per donar resposta a l'increment de la intensitat d'ús dels carrers i de visitants en aquestes dates.

L'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat un pla de xoc de neteja als punts més crítics de la ciutat en els que s'estan detectant en temporada alta a causa de l'increment de la intensitat d'ús dels carrers i de visitants en aquestes dates. El pla de xoc se centra en la zona compresa entre avinguda d'Espanya, carrer de Sant Cristòfol i Ignasi Wallis amb l'avinguda de la Pau (E-10) així com al barri de ses Figueretes. Aquest pla de xoc consisteix en el baldeig dels carrers cada nit, actuant tant a la calçada com a les voreres, amb sabó i odoritzant.

Tota aquesta neteja es completa pels serveis habituals de neteja que s'han anat realitzant i que es mantindran durant la temporada i a tot el municipi en el qual s'estan utilitzant 5 màquines d'aigua a pressió que operen en horari de matí i tarda per a l'eliminació de taques, escombrat manual i mecànic de la ciutat, buidat de papereres en horari de matí, tarda i nit a zones de major afluència, repàs dels entorns de contenidors, neteja de parcs infantils i els serveis habituals de neteja i recollida.

En la campanya especial treballen dues màquines, una d'elles al 100% a la zona centre, la segona màquina que treballa al 60% també al centre i aquesta mateixa màquina també es desplaça a la zona de ses Figueretes.

Els horaris en què s'actua són de 02.00 h fins a les 08.30 h. Un horari marcat per tal de poder incrementar al màxim els rendiments de neteja evitant al màxim la interferència d'aquestes màquines amb la circulació de vehicles, muntatge de terrasses i trànsit de vianants, ja que aquestes tenen una dimensió considerable i no poden apartar-se als carrers per deixar passar els vehicles i per tant obstaculitzarien la circulació a altres hores. Són màquines acreditades que compleixen amb la normativa de maquinàries d'ús a l'aire lliure.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es fa un avís a la ciutadania per a la seva implicació en mantenir la ciutat en bon estat, especialment pel que fa al compliment de les ordenances municipals d'horaris de llançament dels fems als contenidors, recollida d'excrements de mascotes, rentat de la superfície ocupada per les terrasses de negocis i, especialment en l'avís, via telefònic o mitjançant el formulari web a l'empresa Valoriza per tal de desfer-se d'estris vells o mobles i que no quedin dipositats als carrers sense aquest avís previ. Recordem que el telèfon gratuït de recollida d’estris és el 900 200 218.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski