Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers de llengua estiu30 alumnes de diferents escoles del municipi finalitzen el Taller d’estiu de Llengua organitzat per la regidoria de Normalització de l’Ajuntament d’Eivissa.

Finalitza el Taller d’estiu de Llengua gratuït que ha realitzat la regidoria de Normalització de l’Ajuntament d’Eivissa en el que hi han participat una trentena de boixes i boixos del municipi. Durant tot el mes de juliol, els alumnes participants han realitzat classes diàries, de 9.30 a 11.30 hores, que s’han complementat també amb activitats de contingut lúdic amb sortides a centres d’interès com Dalt Vila, el barri de la Marina i els diferents museus de la ciutat.

Aquest taller ha estat destinat a alumnat nouvingut o amb mancances amb llengua catalana, a qui se’ls afavoreix la integració dins la nostra cultura. L’alumnat s’ha repartit en dos grups en els que hi han participat boixes i boixos dels centres d’educació Sa Joveria, sa Blanca Dona, Poeta Villangómez, la Consolació, Portal Nou, sa Graduada, Cas Serres i Can Cantó. Tot ells han rebut, al final de l’activitat, un diploma que acredita la seua participació al Taller.