Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cor Ciutat d'EivissaEl Cor Ciutat d’Eivissa ha iniciat la gravació d’un CD amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari. El CD comptarà amb 14 temes i es grava en tres sessions al llarg de 2019. 

El repertori s’ha triat sobre la base de quatre categories o gèneres de la musica coral: música religiosa, música renaixentista, música nadalenca i música popular eivissenca. La selecció dels temes s’ha realitzat en funció de les peces més representatives que han vingut interpretant el Cor Ciutat d’Eivissa durant els 25 anys.


La primera sessió s’ha enregistrat el passat cap de setmana a l’església de Sant Domingo a Dalt Vila, i les següents sessions s’enregistraran als mesos de Juliol i Octubre.
El Cor Ciutat d’Eivissa està gravant amb músics i solistes com el pianista Sergio Cañadas, la violinista Laura Boned, Javier Vázquez amb la percussió i gaita, la soprano, Irantzu Bartolomé i el tenor, Diego Román a més del músic Joan Barbé, que grava, mescla i elabora els màsters del disc a Magrana Studios.

Enllaç a:
· Llistat de peces i CV del Cor Ciutat d'Eivissa