Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sant jordiLa Diada de Sant Jordi, que es celebra el pròxim dia 23 d’abril al passeig de Vara de Rey, comptarà amb la presència de 40 parades de llibreries, associacions, entitats i editorials i nombroses activitats al llarg del dia. 

La Diada de Sant Jordi a Eivissa, que té lloc el pròxim dia 23 d’abril al passeig de Vara de Rey, comptarà amb més de 40 parades de venda de llibres, la signatura de llibres per part d’autors i autores i activitats al llarg de tot el dia.
Aquestes activitats començaran a partir de les 10 hores a la Biblioteca al carrer i el taller infantil de punts de llibre a l’envelat de l’Ajuntament d’Eivissa.
A les 11 hores, contacontes pels infants a càrrec de Maritza al Club de lectura de ses Figueretes, organitzat per l’Associació de veïns de ses Figueretes i a les 17 hores contacontes Conta’m el mon amb David i Monma de Clawnidoscopio.
A les 18 hores l’Associació Vuit d’Agost amb els esperitons i capgrossos estaran al passeig de s’Alamera i a les 19 hores hi haurà ball pagès a càrrec de sa Bodega.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha volgut destacar que “Eivissa esta vivint un any molt interessant a nivell editorial amb moltíssimes novetats i ens hem de donar l’enhorabona per aquesta producció literària d’assaig, de poesia, que es viu a l’illa i que tota la ciutadania podrà gaudir aquest dimarts”.
En aquesta edició es comptarà amb la presència de parades de 6 llibreries, 4 editorials 8 entitats i associacions, 6 ONG’s, 12 parades d’autors, 2 floristeries i 3 parades més en les que estaran el Ceip s’Olivera, Companatge i el Museu Etnogràfic que farà tallers infantils de manualitats i cultura popular.
Pel que fa a les llibreries es comptarà amb la presència d’Hipérbole, Barco de Papel, Nova àrea, Mediterrània, sa Cultural i Distribuciones Eloy y Serrano. Quant a editorials, es comptarà amb l’editor Miquel Costa, Edicions Aïllades, Can Sifre i Kidsbis.
Les entitats que estaran representades a la Diada de sant Jordi són l’Institut d’Estudis Eivissencs, Amics del Museu Arqueològic, ERC, Esquerra Unida Eivissa, Centro meditación Kadampa Vajrayana Madrid, Yabisha Gashouse (grup de poetes), Escuela Waldorf Ibiza i Deixalles i els autors són Vicent Serra Torres, Imma Vallés, Malinke Tsetkova, Alessandra Rossin, Juan Ballester Alonso, Noel Martinez Cano, Vicent Rosselló Marí, Meritxell Riu, Llibres Mayoral, Maria Vila, Joan Mayans Riera i Celia Do Santos Hernández. Les floristeries que estaran al passeig de Vara de Rey són Ambiental i Es Baladre.

A partir de les 12 hores començarà la signatura de llibres per part dels autors i autores:
· Horari i llistat de signatura de llibres