Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalDetingut un home per agredir a la seua dona en un pis del carrer d’Aragó d’Eivissa després que els veïns alertessin a la Policia Local d’Eivissa i al CNP a través del 112. D'altra banda, un home és denunciat per vuit infraccions diferents per la Policia Local d’Eivissa després que no fes cas d’una veïna que li havia cridat l’atenció per no recollir el fems dels seus cans a un carrer del barri des Pratet.

Agents de la Policia Local d’Eivissa i el Cos Nacional de Policia han actuat de forma conjunta la passada nit en l’arrest d’un home que va agredir la seua dona a l’interior del pis on resideixen tots dos, al carrer d’Aragó d’Eivissa, després de rebre l’avís que s’estava produint una agressió a l’àmbit familiar a través del servei d’emergències 112 pels voltants de la una de la passada matinada.

Després d’identificar l’agressor, els policies varen apreciar que la víctima tenia una vermellor a la cara. La dona va declarar que era la primera ocasió en que patia un atac de l’home i per això va declinar presentar denúncia.

Pel que esbrinaren els policies, el presumpte agressor va estirar a la víctima pels cabells dins del domicili familiar, on s’escoltaren cops i crits de la dona demanant que no l’agredís més.

Els agents procediren a la detenció de l’home, que va ser conduit a dependències de la Comissaria del CNP a l’espera de passar a disposició del jutge

D'altra banda, el propietari de quatre cans, dos d’ells de raça perillosa, ha estat denunciat per vuit infraccions distintes per agents de la Policia Local d’Eivissa després que una dona li cridés l’atenció per no recollir els excrements de les seves mascotes. A més, li han estat retirats dos dels cans, de la raça american Stanford, per no tenir autoritzada la seua tinença. Cada una de les vuit infraccions per les que ha estat denunciat poden suposar una sanció econòmica que va dels 60 fins als més de 600 euros.

Els fet varen ocórrer el passat divendres, 22 de març, quan l’home va contestar de males maneres a una dona que li havia recordat l’obligació de recollir els fems dels quatre cans que passejava. L’home li va contestar que ho fes ella si volia, pel que la dona va avisar la Policia Local.

Els agents varen procedir a la seua identificació i li requeriren la documentació dels animals. Després de comprovar que no tenia autoritzada la tinença de cans perillosos, els dos american stanford li varen ser retirats per traslladar-los al Centre de Protecció Animal de sa Coma pel llacer municipal.

A més, l’home va ser denunciat amb fins a 8 càrrecs, que són els següents: no recollir els excrements deixats a la via pública; no disposar de l’assegurança per a la possessió de cans de raça perillosa; dos càrrecs per no disposar de la llicència de raça perillosa (PPP) per a cada un dels cans retirats; dos càrrecs més per portar els cans sense lligar i uns altres dos per no portar-los amb el morral.