Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Acaba campanya Dir no al plàsticAcaba la campanya de conscienciació mediambiental de Nadal a 9 supermercats del municipi d’Eivissa amb una gran acceptació per part dels consumidors.

L’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat durant l’última setmana una campanya informativa als supermercats de la ciutat per a informar sobre el reciclatge, reduir l'ús del plàstic i fomentar bones pràctiques de neteja i recollida al municipi. Aquesta acció de conscienciació ha estat rebuda amb gran acceptació per part dels consumidors, entre els que s’han repartit 2.000 bosses de tela per a la compra de la campanya ‘És fantàstic dir no al plàstic’ i també uns altres 1.000 packs de bosses per al reciclatge domèstic.

Durant aquesta acció s’ha instal·lat un petit mostrador informatiu on s’han recomanat algunes bones pràctiques i s’ha repartit una guia amb consells sobre reciclatge i consum responsable, com ara la tria de productes menys envasats a l’hora de fer la compra. Aquesta guia inclou també informació dels horaris de fems i recomanacions per a mantenir el municipi net.

Per a dur a terme aquesta campanya s’ha comptat amb dues educadores mediambientals, per part de l’Ajuntament d’Eivissa, Ecoembes i Ecovidrio.

Aquesta campanya ja es va dur a terme també l’any passat, durant aquestes dates de Nadal, donat que hi ha més moviment als supermercats amb motiu de les festes, a diferents establiments de la ciutat que s’han adherit a aquesta acció.

A continuació detallem els llocs on ha estat la campanya mediambiental:
Dimarts 11 de desembre al supermercat Eroski Vilapark
Dimecres 12 de desembre al supermercat Eroski al barri des Viver
Dijous 13 de desembre al supermercat Eroski Abad i LaSierra
Divendres 14 de desembre a supermercat Via Púnica.
Divendres 14 i 19 de desembre al supermercat Eurocentro.
Dilluns 17 a supermercat Eroski d’Isidor Macabich
Dimarts 18 de desembre al Spar d’avinguda d’Espanya nº10 i al del carrer Sa Real.
Dimecres 19 de desembre al supermercat Eroski d’es Pratet.