Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pavelló Es ViverEls canvis suposaran la reducció d’un 30% de les emissions de CO2. La licitació surt amb un preu inicial de  81.364,49 €.

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació, amb un pressupost de sortida de 81.364,49 euros, les obres per a la transformació de les sales de calderes de gasoil a gas natural a les dependències esportives municipals.
Aquestes actuacions implicaran l’execució de diferents obres a les tres sales de calderes de l’estadi de Can Misses i el pavelló d’esports d‘es Viver, on es canviaran les calderes i es substituiran per les de gas natural.

A la piscina climatitzada des Viver es preveu mantenir les dues calderes actuals, ja que son de recent instal·lació, i fer l’adaptació de les instal·lacions a gas natural. També es preveu realitzar obres als cremadors, xemeneies, gots d’expansió, quadres elèctrics, elements d’il·luminació i bombes de circulació que estiguin en mal estat.
La reforma consisteix en la instal·lació receptora de gas natural, substitució de les calderes o dels seus cremadors, l’adequació de la sala de calderes als requisits del gas natural i l’anul·lació de les instal·lacions de gasoil i dels dipòsits enterrats.

La transformació de les sales de calderes de gasoil a gas natural implicarà, reduir la despesa municipal ja que el preu per kW/h de gas natural és més econòmic que el de gasoil de calefacció, disposar de calderes de gas que son més eficients, reduir la contaminació ja que la combustió del gas natural es més neta, el que suposarà la reducció d’un 30% en els emissions de CO2, tenir una major comoditat i continuïtat de subministrament.
Les empreses disposaran fins dia 16 d’octubre per a la presentació d’ofertes que s’admetran per via telemàtica.