Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conferencia educacióEl Centre Cultural de Can Ventosa acull una conferència de l’educador Manuel Ángel Fernández Gallego dirigida a la comunitat educativa d’Eivissa. També impartirà un curs de formació a tot el personal docent de les escoletes municipals.

L’educador Manuel Ángel Fernandez Gallego oferirà una conferència dirigida a tota la comunitat educativa, al centre Cultural de Can Ventosa el proper dia 6 de setembre a les 19.30 hores. A la xerrada, organitzada per les escoletes municipals, es tractarà el tema dels llenguatges expressius, amb el títol “Llenguatge expressiu i educació: la sorpresa creativa al món educatiu” i tindrà lloc a la Sala 5, de l'edifici Can Ventosa.

És una conferència/taller participativa i interactiva on es donaran eines, recursos i formes creatives per un aprenentatge significatiu i formes de joc, actitud, com l'astorament i sorpresa motivadora com metodologia educativa. Com també un moment de reflexió sobre l'educació a tot el col·lectiu de la comunitat educativa.

Manuel Ángel Fernández Gallego, és educador-formador i mestre d’Educació Infantil. Des de 1996 ha treballat a llars d’infants del Departament d’Ensenyament, des de 2002 de Mestre d’Educació Infantil. Un somiador que intenta emocionar-se per emocionar mitjançant l’educació i la motivació. També és iniciador del projecte Alegria, somriures i abraçades (ASA).
   
Així mateix, Manel Fernández, impartirà un curs de formació a tot el personal docent de les escoletes municipals de l'Ajuntament d'Eivissa, amb el títol ‘Juguem a expressar-nos: llum, color, música i cos”. El curs es realitzarà els dies 06 i 07 de setembre a l’Escoleta Can Cantó.