Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc de s'IllaL’Ajuntament d’Eivissa inaugura el nou parc infantil Parc de s’Illa, ubicat al barri de Can Misses, el proper dissabte dia 21 de juliol a partir de les 20 hores. El parc, de 3.500 metres quadrats, ha estat dissenyat seguint un procés participatiu amb 400 infants del municipi.

Es tracta del parc infantil més gran d’Eivissa, amb 3.500 metres quadrats de superfície. Ha estat dissenyat íntegrament pels infants del municipi mitjançant un procés participatiu que s’ha dut a terme pel departament d’Educació  de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència, i la regidoria de Vies Públiques.

Aquest procés es va iniciar amb la proposta que feren els infants durant el ple infantil La nostra ciutat com espai d’oci, en el que es va aprovar per unanimitat  que els infants de la ciutat participessin en la planificació d’una gran infraestructura infantil.

En l’elaboració del projecte hi han participat 375 infants de 0 a 12 anys dels centres escolars de Can Misses, Sa Joveria i Can Cantó. El model de parc elegit pels infants va ser el del tipus evolutiu i compta amb un circuït per a bicicletes, tirolina, elements de joc, rocòdrom i zona de descans, tot inspirat en elements de l’illa d’Eivissa.

El Parc de s’Illa ha estat dissenyat per l’equip tècnic composat pels arquitectes Silvia Sánchez, Carlos Velasco i Luis García. L’obra ha estat realitzada per l’empresa TECOPSA, amb un pressupost de 403.145€.

L’acte d’inauguració del Parc de s’Illa començarà a les 20 hores amb un espectacle infantil a càrrec de Cachirulo y sus Amigos.