Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premis campanya conscienciacióL’Ajuntament d’Eivissa i Amics de la Terra llancen una campanya de conscienciació per reduir el consum de borses de plàstic a la ciutat d’Eivissa. Avui s’han lliurat els premis als guanyadors del disseny de la campanya realitzada per l’alumnat de l’Escola d’Arts i Oficis.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, i la presidenta d’Amics de la Terra, Hazel Morgan, han donat a conèixer avui el logotip guanyador per a la campanya de conscienciació de reducció del consum del plàstic al municipi d’Eivissa.

L’alumnat del grau mitjà Assistent al producte gràfic de l’Escola d’Arts i Oficis ha treballat en el disseny del logotip que s’implementarà en la campanya de conscienciació que començarà el pròxim dia 3 de juliol, Dia Internacional sense borses de plàstic.

A l’alumnat se li va plantejar dissenyar un logotip que, amb l’eslògan ‘Es fantàstic dir NO al plàstic’ posés de relleu la necessitat de reduir l’ús del plàstic.
Al concurs s’hi han presentat una vintena de treballs que avui s’han pogut veure al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa i que quedaran exposats al Mercat Nou, a partir del dia 3 de juliol.
Finalment els alumnes guanyadors han estat:

1er premi: Toni Palerm Ribas

2n premi: Erika Joy Barrion Agustin

3er premi: Jordi Torres Guasch  

Els tres premiats han guanyat tres vals per valor de  a la papereria Carlin per a la compra de material.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, ha destacat la importància d’aquesta campanya en la que es preveu lliurar borses de tela i un concurs en el que s’han implicat diversos comerços de la ciutat, que té per objectiu reduir la utilització de borses de plàstic i de la compra d’alimentació empaquetat.
Garcia ha dit que ‘aquest és un primer pas per a conscienciar i fer visible un gran problema que pateix la societat actual que és la massiva utilització del plàstic en les nostres vides diàries’ i ha destacat que aquest fet també es resol legislant i prova d’aquest fet, ‘és el recent aprovat projecte de llei de residus de les Balears que persegueix reduir les deixalles generades, complir els objectius europeus i restringir l’ús del plàstic’.