Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PIOSUn pla d’eliminació de barreres arquitectòniques a 46 encreuaments de la ciutat, una ruta per a persones invidents i la creació de rutes escolars són els projectes que l’Ajuntament d’Eivissa presenta al finançament dels Plans Insulars d’Obres i Serveis de 2018.

La tinent d’alcalde d’Urbanisme i Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, i el regidor de Mobilitat, Juan José Hinojo, han donat a conèixer els tres projectes que es presentaran al finançament dels Plans Insulars d’Obres i Serveis (PIOS) del Consell Insular d’Eivissa per a enguany.

Els projectes són la creació de dues rutes escolars escolars, un pla d’eliminació de barreres arquitectòniques als principals creuaments de la ciutat i la creació d’una ruta per a persones invidents. La inversió prevista és de 518.127,74€, de la qual 300.000 són els que aporta el Consell Insular d’Eivissa.

Per a la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Elena López, ‘es tracta de projectes que tenen un objectiu comú, millorar l’accessibilitat a la ciutat d’Eivissa per fer-la més segura, accessible i inclusiva per a tota la ciutadania. Des d’aquest equip de govern es treballa per a que la ciutat d’Eivissa sigui una ciutat per a les persones, una ciutat que, en el seu disseny, estigui tothom inclòs, i ho feim creant zones peatonals, millorant i creant noves places i parcs infantils i a més, realitzant les obres necessàries per a que tota la ciutadania pugui moure’s per la ciutat d’una manera segura i inclusiva, pensant en tots els col·lectius’.

Enllaç a:
· Relació projectes PIOS en pdf