Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pantalà des ViverL’Ajuntament d’Eivissa finalitza les obres de reparació del pantalà des Viver amb una inversió de 26.000 euros. L’obra ha estat executada per tal de garantir la seguretat dels usuaris.

Les obres de reparació del pantalà des Viver, han finalitzat aquest dilluns a la tarda. Els treballs, han estat iniciats el passat 21 de maig i han consistit principalment en la reparació de la zona afegida a la part principal del pantalà. S’ha eliminat i demolit tota la zona danyada i s’ha refet amb totes les garanties de seguretat. També s’ha aprofitat l’obra per a eliminar una antiga canonada d’aigües pluvials que estava en desús.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es va posar en coneixement de la Demarcació de Costes aquestes desperfectes a principis d’any, per tal de poder solventar-ho l’abans possible, qui va comunicar la seva impossibilitat de reparació. Donada la resposta, i davant el perill que comportava l’estat del moll, l’Ajuntament d’Eivissa dins de les competències de seguretat que té a la zona de domini públic marítim terrestre ha procedit a la seva reparació.

Durant aquest hivern el pantalà s’ha anat esquerdant i presentava una esquerda longitudinal d’aproximadament 15 metres a una estructura que es va afegir al pantalà prèviament existent per dotar-lo de més amplada i a la que es va afegir un banc. Aquests danys tot i no afectar estructuralment a la part principal del pantalà feien que el banc fos intransitable i suposava un risc important de caigudes per l’esquerda existent.

Els treballs els ha realitzat l’empresa adjudicatària Hermanos Parrot S.A. amb una inversió de 26.297,46€ IVA inclòs. Pel que fa a les restes de les demolicions s’han portat a un gestor autoritzat, convenientment separats i classificats.