Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa una denúncia contra un establiment comercial per vendre alcohol a menors, en un operatiu conjunt amb la regidoria d’Educació.  

La Policia Local d’Eivissa i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Pla Municipal de Drogues, han realitzat aquest divendres dia 9 de febrer, un control conjunt de consum d’alcohol a la via pública.  

Com a resultat d’aquest control, la Policia Local d’Eivissa ha interposat una denuncia contra un establiment comercial en el que es venia alcohol a menors d’edat. La Policia Local estava investigant i vigilant aquest local i el passat divendres va poder constatar aquesta activitat il·legal.

El control es va realitzar de les 23 a les 03h, a diverses zones de la ciutat, i el resultat, a més de la denúncia a l’establiment, ha estat de 4 actes de la Llei 4/2015 per consum i tinença de substàncies estupefaents, dues denúncies per consum de begudes alcohòliques en via pública i un positiu en consum d’estupefaents en un control preventiu al conductor d’un vehicle.

S’ha de recordar que l’Ajuntament d’Eivissa està tramitant la nova ordenança d’alcohol que preveu la prohibició de la venta d’alcohol a partir de les 22 hores, una mesura que reduirà el risc evident de la venda d’alcohol a menors.
L’operatiu de control de Policia Local i regidoria d’Educació s’ha centrat també en l’aspecte pedagògic de la intervenció facilitant informació sobre la nova normativa municipal que està en la fase prèvia a l’aprovació definitiva.