Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sant Valentí comerç

150 comerços de la ciutat d’Eivissa participen en la campanya "Enamora’t del petit comerç" pel Dia dels Enamorats en el que es sortejaran 10 premis entre els clients. L’Escola d’Arts i Oficis ha elaborat el cartell promocional de la campanya.

Avui comença la campanya ‘Enamora’t del petit comerç’ impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa, PIMEEF i de l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa.

Des de la regidoria de Comerç, es repartiran els cartells de la campanya entre els comerços participants, que enguany són 150, i que té com a lema “Enamora’t del petit comerç”. A més, es distribuiran als comerciants uns talonaris per a repartir entre els seus clients  i que els permetrà participar en el sorteig de 10 premis que es realitzarà a la Regidoria de Comerç, el dia 16 de febrer.

Enguany s’ha comptat amb la participació de l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa, que, per primera vegada, ha dissenyat el cartell escollit per a la campanya. L’alumnat de l’assignatura de Disseny Gràfic han proposat diverses idees per elaborar la imatge promocional de la campanya.  

Des de la regidoria de Comerç,  en col·laboració amb diferents comerços i establiments de la ciutat, ha organitzat els diferents premis als que poden optar els clients que comprin aquests dies al petit comerç. Els premis són els següents: un primer premi d’una nit d’hotel que inclou accés a l’spa, sopar i esmorzar a l’hotel Simbad. Tres segons premis que consisteixen en sopars per a dues persones als restaurants: Ca n’Alfredo, d’Ametller i Sa Brisa. Els tercers premis seran cistelles amb diversos productes dels comerços Especia – Te, Hierbas de Ibiza i Erotic & Chic.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, ha volgut destacar que “aquesta campanya forma part del conjunt d’accions dirigides a fomentar les vendes i promocionar el petit comerç a la nostra ciutat”.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa i de manera consensuada amb les distintes associacions de comerços de la ciutat, s’ha establert un calendari d’accions promocionals conjuntes que tindran lloc al llarg de l’any coincidint amb dates concretes.
L’objectiu és incentivar les compres al petit comerç que, a més de fomentar l’economia local, ens aporta altres beneficis com un tracte més personalitzat, dinamitza els barris de la ciutat i crea llocs de feina.