Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

GCPHE a CòrdovaExperts de diferents camps debaten i comparteixen experiències i bones pràctiques sobre l'aplicació de les noves tecnologies en la gestió del patrimoni, el turisme i el medi ambient en les 15 ciutats que formen el Grup.

Còrdova, 8 de juny de 2017.- Còrdova acogel us dia 8 i 9 de juny al Centre de Recepció de Visitants una trobada amb el títol "Sostenibilitat i convivència en centres històrics, ús i gaudi de l'espai públic i gestió de la contaminació acústica. Smart City/Smart Heritage: Intercanvi d'experiències en les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya".

Aquestes Jornades han estat inaugurades aquest matí per Emilio Augmenti, Tinent d'Alcalde de Còrdova, i han estat organitzades pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya en col·laboració amb l'Ajuntament de Còrdova i el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. En la trobada participen prop de 50 especialistes i tècnics en diferents camps com el turisme, el patrimoni i el medi ambient, procedents de les 15 ciutats que formen la xarxa i d'altres entitats com els ajuntaments de Sevilla, Màlaga o Sant Sebastià. Així mateix, assisteixen els regidors de Patrimoni de diverses de les ciutats del Grup com Segòvia, Tarragona, Santiago de Compostel·la, Baeza i Úbeda.

L'objectiu d'aquesta reunió és l'intercanvi d'experiències, el seu debat i anàlisi, davant projectes que s'estan aplicant en els camps anteriorment esmentats per a la gestió de les ciutats, especialment les 15 que formen el Grup, sota el concepte de "ciutats intel·ligents". És a dir, basats en una gestió sostenible del medi ambient urbà així com en l'ús intens de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) en la prestació de serveis públics d'alta qualitat, la innovació, la participació ciutadana, la formació i la capacitació.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa i programa de les Jornades