Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya Dia de la MareDurant la campanya, hi haurà actors al carrer i sortejos per promocionar el petit comerç a la ciutat d’Eivissa.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral i la Vicepresidenta 2ª i consellera de Comerç del Consell d’Eivissa, Marta Díaz, han presentat la campanya comercial, que duran a terme de forma conjunta amb PIMEEF i les associacions de comerciants del municipi, per al Dia de la Mare.

La campanya que es durà a terme des d’avui i fins dia 7 de maig, en la que hi participen més de 200 comerços de la ciutat, consta de diferents actuacions com la senyalització de comerços, diferents sortejos i actors al carrer.

Els comerços que hi participen han rebut una banda pels aparadors per tal de senyalitzar que formen part d’aquesta campanya, també han rebut un talonari de tiquets on els clients apuntaran el seu nom i mòbil i participaran en el sorteig de diferents productes, una nit d’hotel i sopars.

El sorteig per conèixer les persones guanyadores es farà dimecres 10 de maig al departament de Comerç de l’Ajuntament a l’edifici CETIS i seguidament s’avisarà als guanyadors i se’ls comunicarà el dia i hora de l’entrega de premis.
Els premis consisteixen en: 1 nit d’hotel, sopar, spa i esmorzar a l’Hotel Simbad, sopar degustació per a 2 persones al restaurant s’Ametller, sopar degustació per a 2 persones al restaurant sa Brisa, sopar degustació per a 2 persones al restaurant Ca n'Alfredo, 2 joies de la col·lecció Elisa Pomar, 2 tractaments “Ritual de Bienestar” a Eiviluxury i 2 e-readers d’una marca reconeguda d'Electrónica Ibiza.

Per altra banda a la presentació també hi han acudit els actors que aquests dies recorreran els carrers de la ciutat donant missatges divertits i fomentant el petit comerç de la ciutat. Aquests actors interactuaran amb els ciutadans i els convidaran a participar d’un qüestionari. Les persones que contestin bé les preguntes seran obsequiades amb un val de 20 € de compra a un dels establiments participants d’aquesta campanya. Els comerços que participen en la campanya dels vals de 20 euros són: KM0, Pesca y Deportes Bonet, Gatzara, Pictro, La Sirena, Plateria Shambala, Trofeos y Grabados Cas Datilet i Carnes J. Morato.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral
· Tall de veu de la Vicepresidenta 2ª i consellera de Comerç del Consell d’Eivissa, Marta Díaz