Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAquesta matinada, durant una actuació rutinària, la Policia Local d'Eivissa ha detingut un home que tenia una ordre de recerca i captura per part de la Policia Nacional degut a uns fets anteriors de conducció sense carnet.

Els fets es varen produir quan la patrulla de la Unitat Nocturna es va personar a un local del carrer de la Mare de Déu, número 75, on s'havia produït un avís per remors provocades per un bar, aproximadament a les 2.40 hores d'avui.

Arribats els agents al lloc dels fets, comprovaren que efectivament la música no complia amb la normativa vigent, per la qual cosa es va procedir a tramitar denúncia per infracció a les Ordenances Municipals, concretament per tenir música que provoca molèsties a l'exterior del local.

A més, els agents varen procedir a identificar i revisar els antecedents de l'encarregat del local, que va resultar ser un ciutadà de nacionalitat francesa, nascut a l'any 1985, i sobre el que constava ordre de recerca, detenció i presentació en Comissaria. Els agents varen procedir a filiar i detenir a aquesta persona, que va ser traslladada a la Comissaria de la Policia Nacional per tal que aquesta realitzés les diligències corresponents.