Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Presentació nou Portal de TurismeL'Ajuntament d'Eivissa ha presentat avui, al marc de la fira de turisme World Travel Market de Londres, un nou portal turístic en quatre idiomes (català, castellà, anglès i alemany), que donarà resposta a una mancança detectada a l'àrea de promoció turística.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que fins ara els continguts de turisme estaven inclosos al web de l'Ajuntament, mesclats amb la informació d'utilitat per als residents, el que feia difícil al potencial turista trobar les dades que l'interessaven.

'Aquest nou portal (http://turisme.eivissa.es) és específic per als visitants i estarà permanentment actualitzat, connectat amb els perfils de xarxes socials, una agenda i un blog on s'aniran destacant totes les activitats i esdeveniments programats a Eivissa', ha explicat Ruiz.

D'altra banda, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, ha donat a conèixer un nou material imprès que recull el calendari d'activitats a la ciutat per al proper any, ja amb dades tancades per a que els visitants puguin programar el seu viatge amb antelació. Aquest fulletó també incorpora la informació dels 12 establiments hotelers del municipi que obriran durant tot l'any.
Corral ha destacat especialment l'hotel Marítimo, que es convertirà en el primer hotel Bike Friendly del municipi, donant un servei específic als visitants que viatgin amb la seva bicicleta o la vulguin llogar a Eivissa.

També ha remarcat la importància de la reforma de l'hotel Montesol per a la ciutat, més encara quan aquest establiment programarà activitats especifiques d'hivern per crear noves experiències enriquidores per als seus clients.
Finalment Ruiz i Corral han explicat que ahir de tarda varen assistir a la presentació internacional organitzada per Unesco de les Rutes dels Fenicis, una proposta internacional per a que una sèrie de països i ciutats de la Mediterrània puguin donar a conèixer la importància del llegat fenici i crear productes turístics associats a aquesta herència històrica.

Eivissa està inclosa a l'anomenada ruta 3, que comença a Marsella i acaba a Cádiz i que recomana visitar Eivissa durant dos dies per conèixer la necròpolis fenícia millor conservada del món així com altres espais com el museu de Puig des Molins o el jaciment de sa Caleta.

Enllaç a:
· Portal de turisme