Gener 18, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa renova les pistes esportives de Portal Nou i Can Cantó

Pistes esportivesL’Ajuntament d’Eivissa renova les pistes esportives dels Col·legis Públics de Portal Nou i Can Cantó amb inversió dels pressupostos participatius. El pressupost és de 190.703,86€ i les obres duraran dues setmanes.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat les obres de renovació del paviment de les pistes esportives del Col·legi Públic de Portal Nou i del Col·legi Públic de Can Cantó. Aquestes obres es realitzen dins el marc dels pressupostos participatius de l’any 2017.  Aquest és un dels projectes seleccionats per la seva viabilitat i pel Consell de Participació Ciutadana d’Eivissa d’entre les propostes realitzades per la ciutadania als pressupostos participatius.

El paviment es trobava deteriorat pel seu ús i pas del temps als dos col·legis. L’àrea d’actuació presenta una superfície de 3.140 m2, essent 1.520 m2 de les pistes del CP Portal Nou i 1.620 m2 de les del CP Can Cantó. El CP Portal Nou té dues pistes esportives, una de bàsquet i una altra de futbol sala. Per la seva banda el CP Can Cantó disposa de cinc pistes esportives, tres d’elles de mini bàsquet, una de bàsquet i una de futbol sala.

Llegeix més...

Liquidació de la part variable del contracte amb l’empresa Valoriza

ValorizaL’Ajuntament d’Eivissa abonarà a Valoriza el 84,75% i el 90% de la part variable del seu contracte en matèria de neteja i recollida de residus, respectivament. Aquests percentatges corresponen al segon semestre de 2016, data en que varen començar a realitzar la seva feina i aquesta va començar a ser auditada per una empresa externa.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat a proposta de la Regidoria de Medi Ambient la liquidació de la part variable del contracte amb l’empresa Valoriza, encarregada dels serveis de neteja i recollida de residus a la ciutat d’Eivissa, corresponent al segon semestre de 2016. La proposta planteja abonar, un 84,75% del total en la part de neteja i un 90% en la part de recollida de residus, a la vista dels serveis prestats per l’empresa i del nivell de compliment dels indicadors auditat per una empresa externa.

Llegeix més...

Sancionades dues empreses per la col·locació de tanques publicitàries sense llicència

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa sanciona dues empreses per la col·locació de tanques publicitàries sense llicència i per l’ús d’una parcel·la com a aparcament de vehicles sense llicència. El total de les sancions és de 156.000€.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat sancionar a les empreses Luxurycars 2006 BCN S.L. i a Vilasolutions S.L. per la col·locació de tanques publicitàries sobre tancament de parcel·la, instal·lació de caseta prefabricada i ús de parcel·les per a aparcament de vehicles sense títol municipal habilitant. Aquesta parcel·la està situada a la E-10 entre la rotonda de Cas Mut i la rotonda de Cas Cifre.

Llegeix més...

Concert de Solistes a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa

Concert de SolistesAquest dissabte 20 de gener a les 19 hores tindrà lloc el Concert de Solistes de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa a l’espai Cultural Can Ventosa, el concert serà gratuït fins a completar l’aforament.

El director del concert serà Damián Boluda i els solistes seran: Pablo García, flauta; Irlim Pulgarin, trompa; Isabel Albaladejo, soprano i Andrés Coll, percussió. 

Llegeix més...

Renovació de la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses

Nova gespa Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa renova la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses. La inversió per a la realització d’aquestes tasques ha estat de 361.275€.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, han presentat la nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2, i han explicat el canvi de la gespa que també es realitzarà durant aquests dies a les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i de Can Misses.

La nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2 és una gespa més evolucionada, així com tots els materials que s’han utilitzat per a la seva instal·lació. A més del canvi de la gespa, s’ha aprofitat aquesta instal·lació per a anivellar el terreny. El cost del canvi de gespa ha estat de 361.275€ i la superfície de gespa que s’ha instal·lat és de 6336 metres quadrats.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4