Març 18, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornada de formació per donar eines de modernització i millora als petits empresaris

Ajuntament d'EivissaAjuntament d’Eivissa, Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial organitzen una jornada de formació per donar eines de modernització i millora als petits empresaris. Les jornades comencen el proper 21 març.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb el Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial, organitzen unes jornades de formació per a comerços per a petits empresaris amb la col·laboració de les principals associacions del sector.  

Aquesta es realitza per tal de donar noves eines als comerciants de la ciutat i ajudar a millorar els seus negocis.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa contracta ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca

AspanadifL’Ajuntament d’Eivissa contracta ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca per valor de 7339€. El servei començarà el 29 d’aquest mes i finalitzarà el 31 d’octubre.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme el contracte amb l’associació ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca. L’associació serà l’encarregada de l’apertura, el tancament, i la neteja dels banys públics durant dues vegades al dia.

El servei començarà el proper 29 de març i finalitzarà el 31 d’octubre. D’aquesta manera es compleix amb les peticions de les associacions veïnals i comercials de la zona de Talamanca.

Llegeix més...

Comença el programa d’activitats a les platges “La platja està oberta tot l’any”

Platja oberta tot l'anyEl programa d’activitats a les platges de la ciutat d’Eivissa “La platja està oberta tot l’any” organitzat per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, comença aquest cap de setmana amb activitats esportives, jocs cooperatius i tallers per a infants a les platges de Talamanca i ses Figueretes.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, acompanyada del director insular de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres ha presentat la nova edició del programa “La platja està oberta tot l’any” que comença aquest cap de setmana a les platges de Talamanca i Figueretes amb activitats esportives, lúdiques i tallers per als infants.   

Llegeix més...

Campanya de promoció del petit comerç amb motiu del Dia del Pare

Ajuntament EivissaLa regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa i la PIMEEF ha posat en marxa la campanya de promoció del petit comerç amb motiu del Dia del Pare.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’han repartit als comerços cartells per posar als aparadors senyalitzant la campanya del dia del pare i s’han repartit talonaris de tiquets per a que els clients que hi comprin durant aquestes dates puguin participar al sorteig de premis.

Llegeix més...

Exposició col·laborativa “Vosaltres portau la maqueta i la biblioteca posa els llibres” a la Biblioteca Municipal

Titànic maquetaLa Biblioteca Municipal d’Eivissa posa en marxa una exposició col·laborativa amb els usuaris. “Vosaltres portau la maqueta i la biblioteca posa els llibres” és la proposta que ha llançat el servei.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa ha llançat una proposta als usuaris  en la que demanen que portin alguna maqueta muntada, i la biblioteca l’exposarà un temps acompanyant-la d’un llibre. Amb aquesta proposta, el servei posa en marxa una exposició col·laborativa entre els usuaris i la biblioteca.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6