Juliol 19, 2024

ajuntamentdaltvila

L'alcalde de la capital ha rebut aquest dilluns Raquel Sánchez a Can Botino

L'alcalde de la capital ibicenca, Rafael Triguero, ha rebut aquest dilluns 8 de juliol, a Can Botino, la presidenta de Paradors de Turisme, Raquel Sánchez, a qui ha recalcat la disposició i col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa per impulsar projectes conjunts que puguin redundar al benefici de la ciutadania i de l'illa. "El Parador ha de ser part de la ciutat dʻEivissa i un lloc obert als residents", ha manifestat Triguero.

A més, Sánchez i Triguero van abordar els detalls la darrera fase de les obres del futur establiment dEivissa, el primer de la xarxa de Paradors de Turisme a Illes Balears. La previsió és que el Parador ubicat a Dalt Vila obre les portes a principis del 2025, després d'una inversió de més de 27 milions d'euros. En aquesta reunió també hi han participat el regidor d'Urbanisme i Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa, Juan Flores, i el secretari general de Paradores, Ricardo Mar.

L'alcalde de la Ciutat també ha agraït a la presidenta de Paradors de Turisme, que ha visitat per primera vegada Eivissa des que ostenta aquest càrrec, la retirada de la grua després dels treballs duts a terme al Parador, permetent que, per fi, Dalt Vila recupera el perfil.

Sobre el futur Parador d'Eivissa, recordar que comptarà amb 66 habitacions, generarà feina de qualitat i contribuirà a la dinamització econòmica de la zona, ja que serà un hotel que romandrà obert durant tot l'any.

Finalment, la construcció d'aquest establiment turístic inclou un estudi en profunditat del complex, la museïtzació de bona part de les troballes arqueològiques, així com la documentació i preservació d'altres amb l'objectiu de mostrar les troballes arqueològiques perquè en prengueu coneixement residents, investigadores i visitants a l'illa.