Febrer 04, 2023

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa oferta 23 llocs de feina per a majors de 30 anys i persones aturades de llarga durada a través del programa SOIB Reactiva

cetis

L’Ajuntament d’Eivissa contractarà 23 persones desocupades de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada, a través del programa SOIB Reactiva línia 2,  promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i d’Assumptes Laborals. Les persones interessats a inscriure's a aquesta oferta de feina han d’estar inscrits en el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Llegeix més...

La cavalcada dels Reis d’Orient a la ciutat d’Eivissa sortirà des de ses Figueretes i comptarà amb 6 carrosses i la participació de més de 260 persones

cetis

Durant el recorregut es repartiran 1.500 quilos de caramels sense gluten i aptes per a persones celíaques.

La cavalcada dels Reis d’Orient ,que tindrà lloc el dia 5 de gener a partir de les 18.30 hores, començarà a ses Figueretes, on els reis d’Orient arribaran en vaixell i desembarcaran al moll. Des d’allí les seves Majestats pujaran pel carrer del Periodista Francesc Escanellas fins a carrer d’Astúries on pujaran a les carrosses per iniciar el recorregut pels carrers de la ciutat d’Eivissa.

Llegeix més...

La totalitat de la nova avinguda d’Isidor Macabich tendrà les noves voreres, enllumenat, arbrat i mobiliari urbà a mitjans febrer.

sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen sense retràs i tenint per objectiu la seva finalització a finals de març del 2023. En aquests moments s’estan realitzant treballs sobre la calçada central previs a la capa intermèdia d’asfalt. Amb motiu del tancament de la planta asfàltica durant les festes de Nadal, els treballs d’asfaltat es realitzaran dins el mes de gener.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa obre un procés d’estabilització de 107 places del personal municipal.

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha obert un procés d’estabilització de 107 places per a cobrir com a personal funcionari de carrera i laboral fix, mitjançant els sistemes selectius de concurs oposició i de mèrits extraordinari, el que permetrà estabilitzar les places de totes aquestes persones treballadores convertint-se en personal fixe de l’Ajuntament d’Eivissa.

Les bases especifiques que han de regir la convocatòria i el procés de selecció de personal funcionari de carrera i laboral fix a l’Ajuntament d’Eivissa ja estan publicades al Butlletí oficial de les Illes balears i durant aquest dies també es publicaran les bases que regeixen al procés de selecció del personal al Patronat de Música, Patronat d’Esports i al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa comptarà amb un pressupost 76 milions d’euros al 2023 amb un augment del 2’3% respecte al pressupost de l’any anterior.

presupostosajL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora d’Hisenda, Estefania Torres, i el tinent d’alcalde, Aitor Morrás, han presentat avui el pressupost de l’Ajuntament d’Eivissa per a 2023. Es tracta d’uns comptes que venen marcats per les inversions provinents dels fons europeus i destinats a la millora de l’espai públic, la mobilitat i l’eficiència energètica.

El pressupost ordinari per a l’any 2023 serà de 76’7 milions d’euros, el que suposa un augment del 2,3% respecte al pressupost de 2022. Una vegada s’hagi realitzat la liquidació del pressupost, finalment l’Ajuntament d’Eivissa gestionará un total de 89,7 milions d’euros després de la incorporació dels 6 milions d’euros previstos de romanents i els 7 milions d’euros provinents de la capitalitat de projectes que ja estan en marxa o que están a punt de inciar-se.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16