Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoUs informam que, després de la sessió plenària, s’ha reunit la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Eivissa per tractar el document d’acord amb Autoritat Portuària per al futur de les reformes del port. En aquest document ja s’ha incorporat, com es va proposar a una altra reunió de portaveus la setmana passada, una proposta de calendari de les diferents actuacions. Ara, aquest document ha quedat pendent de les noves aportacions o canvis que proposin durant els propers dies els diferents grups municipals.
Us adjuntam el text amb les modificacions que s’han anat fent darrerament en vermell però tingueu en compte que a hores d’ara segueix sent una eina de feina no definitiva.

A més, a la Junta de Portaveus s’ha lliurat als grups una còpia del primer esborrany de reglament de ple proposat per l’equip de govern per regular de forma més detallada tot el relacionat amb l’activitat dels grups municipals i les sessions plenàries. Com sabeu, era compromís d’aquest equip de govern redactar i aprovar el més aviat possible un reglament d’aquestes característiques i s’ha estat preparant durant els darrers mesos. Es tracta d’una proposta que agafa idees dels reglaments que ja funcionen a altres corporacions de característiques similars i queda ara totalment obert a les propostes de millora que vulguin fer els diferents partits amb representació a l’Ajuntament d’Eivissa.

Enllaç a:
· Acords APB i calendari