Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Voluntaris CESEls joves conviuen a les escoles d'estiu i a Can Tomeu, aportant vivències i coneixements d'altres llocs.

Deu joves de programa europeu CES (Cos Europeu de Solidaritat) estan realitzant durant els mesos de juliol i agost un voluntariat a les escoles d'estiu de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa.

A través d'un conveni signat entre el Consistori i l'associació d'oci Centre d'Estudis l'Esplai, s'han ofert deu places de voluntariat per a les quals s'han seleccionat a 5 joves eivissencs, un del País Basc, un de Portugal, dos d'Itàlia i un de Croàcia.

Els joves conviuen a les escoles d'estiu i en Can Tomeu, aportant vivències i coneixements d'altres llocs i s'encarreguen d'ajudar i realitzar tallers concrets per a donar a conèixer els programes europeus als joves del municipi.

Tots i totes tenen formació mínima en monitor/a d'oci i temps lliure. A més, en el grup també hi ha una integradora social, una llicenciada en química, i mestres d'infantil i primària.

El voluntariat a Europa està destinat a joves d'entre 18 i 30 anys. Per a realitzar-ho, poden comptar amb el finançament i el suport del Cos Europeu de Solidaritat.

Els voluntaris poden optar a projectes de salut, inclusió, medi ambient, tecnologies digitals, cultura i esports, entre altres.

Wpp