abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni TrideporteL’Ajuntament d’Eivissa i l’entitat esportiva han signat un conveni per a l’organització del ‘3 dies Trail Ibiza’, el Campus de Dones, Trial Running, i el campus BTT.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i la presidenta de Trideporte.com, Maria Nieves Vera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que suposa la concessió d’una subvenció directa de 8.000 euros a l’entitat esportiva per a la realització d’esdeveniments esportius dins l’àmbit del triatló i l’atletisme d’alt nivell a Eivissa.

La subvenció anirà destinada a l’organització del ‘3 dies Trail Eivissa’, del 26 al 28 de novembre, una carrera per etapes pels amants del trail running i la natura, que suposa 3 dies de curses per l’interior de l’illa gaudint dels racons més naturals a la qual es destinaran 2.000 euros; el Campus de Dones, ‘Trial Running’ que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre, amb 3.000 euros, i el campus de BTT que es celebrarà la primera quinzena d’octubre, que comptarà amb altres 3.000 euros.

Aquest acord suposa per una banda la promoció d’aquests esports a la ciutat d’Eivissa, però també la promoció turística per a la ciutat en temporada baixa.

En el cas que per causes de força major no es pugui dur a terme algú dels tres projectes esportius, l’aportació econòmica de l’Ajuntament d’Eivissa es reduirà a un màxim del 30% de les quantitats previstes per a cadascuna de les proves no realitzades. Tot això, el conveni recull que l’ajuda extraordinària s’entendrà justificada per tal de poder fer front a una part de les despeses preparatòries de l’entitat organitzadora.

El conveni estarà vigent fins al 31 de desembre de 2021.

Wpp