Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple 26 de novembreEl ple de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat, de forma inicial, la resolució del contracte de concessió demanial d'ús i explotació del quiosc bar situat en el Passeig Joan Carles I per incompliments contractuals greus.

Aquests incompliments han consistit en no complir les obligacions essencials del contracte quant a no explotar el bé immoble objecte de la concessió demanial, no mantenir el bé immoble en estat de conservació adequat pel seu ús i la falta de pagament de cànons trimestrals des de maig de 2019 fins a l'actualitat.
Una vegada aprovada aquesta resolució, el contractista disposa d'un màxim de deu dies naturals perquè pugui presentar les al·legacions que trobi oportunes.

El ple de l'Ajuntament d'Eivissa també ha aprovat la modificació del contracte de gestió de servei públic de recollida de posidònia amb la incorporació d'una nova màquina. Actualment la regidoria de Medi Ambient disposa d'una màquina tractora amb pala i cribadora donat l'increment d'arribada de posidònia a les platges de la ciutat és necessari poder actuar a les quatre platges, millorant la resposta en la recollida. D'aquesta manera es millorarà els temps de retirada i retorn de posidònia a l'inici i al final de la temporada. La modificació suposa un increment en 69 mil euros la despesa anual.
La dinàmica d'arribada de la posidònia a les platges del municipi ha canviat i aquesta nova màquina ajudarà a poder agilitzar aquestes tasques.

L'Ajuntament d'Eivissa també ha aprovat la declaració institucional del 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Així mateix també s'ha aprovat la proposta d'acord per a la concessió de les condecoracions autonòmiques i municipals als agents de la Policia Local d'Eivissa per tal de reconèixer i premiar públicament l'actuació dels policies locals de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i de les persones que destaquin per la seva col·laboració en la consecució dels objectius relacionats amb els cossos de policia local.

Els premis són la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a 21 agents, felicitacions públiques de l'Ajuntament d'Eivissa, previstes a la normativa de condecoracions, premis i distincions per a policies locals de les Illes Balears a 17 policies locals, la concessió de la Creu amb distintiu blau de l'Ajuntament d'Eivissa a 3 policies locals i la concessió de Diplomes de Jubilació de l'Ajuntament d'Eivissa a 9 policies locals.

Enllaç a:
· Declaració institucional 25N en pdf