Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

obert carrer jondalAquest matí s’ha reobert el trànsit el tram que uneix el carrer Jondal amb la rotonda de l’E-20, el que suposa la finalització de les obres d’eixamplament i adequació d’aquesta via que es van iniciar el passat dia 12 d’agost.

D’aquesta manera s’atén a una de les peticions històriques del veïnat del barri de ca n’Escandell, que havien denunciat repetidament aquest punt negre de la xarxa viària de la ciutat. Recordem que el tram final de carrer Jondal, que connecta amb la ronda E-20, es caracteritzava per un abrupte estretament i canvi de direcció, a més de la inexistència de voreres, amb la perillositat que això comportava tant per als vianants com per als conductors.

 

Després d’aquesta reforma, el carrer Jondal rectifica el seu traçat, eixampla els carrils de circulació a 3 metres cadascun, es recupera una vorera de 2 metres d’amplada per als vianants, compta amb una nova senyalització vertical i horitzontal i, a més, incorpora un voral de seguretat de 0’90 metres.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a la cessió anticipada d’uns 140 metres quadrats per part dels propietaris de dues parcel·les ubicades al final del carrer Jondal. Les obres han estat realitzades per l’empresa Construcciones y Mejoras Sa Torre S.L., amb un pressupost de 82.644,62 euros.