Gener 28, 2022

ajuntamentdaltvila

Notícies

L'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa presenta en concert dues obres del repertori orquestral de la història de la música

Concert OSCEL'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa, sota la direcció de Fernando Marina, presentarà el pròxim 13 de febrer dues obres del repertori orquestral de la història de la música.

Es tracta del Concierto de Aranjuez per a guitarra i orquestra de Joaquín Rodrigo i la Simfonia núm. 2 de Johannes Brahms. Quant al Concierto de Aranjuez per a guitarra i orquestra, Rodrigo es va inspirar als Jardins del Palau Reial d'Aranjuez, que va visitar amb la seva dona durant el viatge de noces.

Llegeix més...

Aprovació definitiva del Pla de Mobilitat Sostenible de la ciutat d’Eivissa i el Reglament de Teletreball

Ple ordinariEl Pla de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament d’Eivissa, aprovat de forma definitiva pel ple, contempla mesures dirigides a la reducció de les emissions, més espai per als vianants i la millora de la xarxa viària.

El Plan de Mobilitat Sostenible té com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles en l'àmbit geogràfic de competència d'aquest Ajuntament, prioritzant la reducció del transport individual motoritzat en benefici dels sistemes col·lectius i d'altres maneres no motoritzades de transports, desenvolupant al mateix temps aquelles maneres que facin compatibles el creixement econòmic, la cohesió social, la seguretat viària i la defensa del medi ambient, garantint, d'aquesta manera, una millor qualitat de vida per als ciutadans. Aquest pla donarà cabuda a solucions i iniciatives noves, que redueixin eficaçment l'impacte mediambiental de la mobilitat, al menor cost possible.

Llegeix més...

Ajuntament d’Eivissa i Autoritat Portuària repassen les inversions al port d’Eivissa i donen un impuls al Pla Especial del port

Reunió amb APBL’alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la primera tinent d’alcalde, Elena López, s’han reunit aquest matí amb el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Francesc Antich, el director d’APB, Jorge Nasarre i el director d’APB a Eivissa, Ignacio Revilla. Durant la reunió s’han repassat les diferents inversions que l’organisme portuari està duent a terme al port d’Eivissa, que seran de 8,8 milions d’euros al 2022, i han donat un impuls al Pla Especial del port.

Una de les obres que s’iniciaran en breu es l'adequació de l'entorn de la via dels molls de Ribera, que comunica l’estació marítima de Formentera amb l’inici del passeig marítim on s’hi executaran obres de millores a l’espai per a vianants amb la incorporació d’un carril bici a ambdues direccions de la via, que connectarà amb l’actual carril bici de les andanes del port i amb el que actualment està en fase de construcció a l’avinguda de Bartomeu de Rosselló.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa promociona a FITUR el circuit de curses Patrimoni de la Humanitat

Cursa Patrimoni a FiturL’Ajuntament d’Eivissa ha presentat en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), la XII edició de la cursa Patrimoni que tindrá lloc el mes de desembre, durant el pont festiu.

A la presentació hi han assistit el president del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, Carlos García Carbayo, la tinent d’alcalde i regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López. L’acte ha estat conduït per presentadora de F1, Noemí de Miguel i ha comptat amb la presència de Juan Carlos Higuero, ex atleta olímpic i comentarista esportiu i ha comptat amb la participació de la corredora Marta Pérez, finalista olímpica de 1500m a Tokio 2020 i guanyadora de la Cursa de Patrimoni 2019 i Paula Butragueño, Nike Master Trainer i comunicadora de salut i esport.

Llegeix més...

L'espectacle de dansa "El Perdón" arriba a Can Ventosa

El PerdónL'auditori de Can Ventosa acollirà el 5 de febrer l'espectacle de dansa "El Perdón" protagonitzat per l'actriu Juana Acosta i el coreògraf i director, Chevi Muraday, amb textos del dramaturg Juan Carlos Rubio.

L'espectacle, que començarà a les 20.30 hores, té com a punt de partida testimonial la mort d'un pare que li ha ensenyat a la seva filla de 16 anys a estimar la vida, l'art i la humanitat. La violència va imposar la seva llei robant-li l'alegria, les ganes de viure, de sentir, de ballar.

Llegeix més...

Presentació de la campanya ‘Eivissa, respira cultura’ a FITUR

Eivissa, respira culturaL’Ajuntament d’Eivissa presenta la campanya ‘Eivissa, respira cultura’ a FITUR amb la promoció dels esdeveniments culturals que es celebren a l’aire lliure i a l’entorn patrimonial de la ciutat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat la campanya ‘Eivissa, respira cultura’ a la Fira Internacional de Turisme a Madrid (FITUR) amb la promoció dels cinc principals esdeveniments culturals a l’aire lliure que es realitzen a l’entorn patrimonial de la ciutat: el festival de pop-rock Sueños de Libertad, Eivissa Jazz Festival, el festival d’art proactiu Ibiza Bloop Festival, Ibiza Light Festival i el Festival Territori de performance.

Llegeix més...

El passeig de ses Figueretes acull aquest diumenge el duatló infantil Trikids

TrikidsEl passeig de ses Figueretes acull aquest diumenge el Trikids Challenge Eivissa, un duatló per als més petits de la casa, organitzat per Ibiza Blue Challenge en col·laboració amb l'Ajuntament d'Eivissa i la Federació Balear de Triatló.

La prova, que es desenvoluparà en la plaça Julià Verdera, començarà a les 11 hores del matí per a les categories baby i pre benjamí i a les 12 per a la resta de categories. El Trikids Challenge Eivissa és una prova de duatló federada amb caràcter lúdic. La prova consta d'una carrera a peu, una segona part dedicada al ciclisme i un tercer segment de carrera.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16