Gener 21, 2021

ajuntamentdaltvila

La Regidoria de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Eivissa aglutina les competències més directament relacionades amb la principal font d'ingressos i creació de llocs de feina de la nostra ciutat. El seu principal repte és fer front a la gran afluència turística dels mesos de juliol i agost i treballar per promocionar Eivissa i els seus atractius durant els mesos d’abril, maig, setembre i octubre.

Eivissa és l'única ciutat de Balears declarada Patrimoni Mundial per la Unesco, és una destinació molt atractiva per la seua gastronomia o patrimoni cultural i històric. Tot això la fa ideal per acollir turisme de creuers, esdeveniments professionals i esportius.

Un gran atractiu de la capital de l'illa és el seu petit comerç pel que la promoció de les principals zones comercials és altra de les línies fonamentals de feina d'aquesta regidoria.

Quant a mercats, els principals reptes de futur són les renovacions del Mercat Nou, la Peixateria i el Mercat Vell, així com la potenciació del Mercat Pagès, tots ells al centre o zones estratègiques de la ciutat. Aconseguir espais moderns, oberts a nous consumidors però on el producte local tingui un gran protagonisme és el gran objectiu per aconseguir que consumidors locals i visitants trobin en els nostres mercats espais de visita obligada.

Finalment, des d'aquesta regidoria es treballa per aconseguir una ocupació de la via pública raonable, que faci possible gaudir del carrer però també passejar tranquil·lament sense obstacles i molt especialment no posar-ho difícil a les persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat.

Tot això des del convenciment que la concertació entre el sector públic i privat és la millor manera de prendre noves mesures que serveixen per dinamitzar i millorar la nostra ciutat.

Per qualsevol suggeriment o proposta que ens vulgueu fer arribar, estam a la vostra disposició al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 971 397600.