abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

La Cursa Patrimoni de l´Ajuntament d´Eivissa ja mira cap al 2025. El 29 de març del pròxim any tornarem a viure pels carrers de la capital pitiusa l'emoció de l'esport, amb els millors atletes nacionals presents, i amb un somni en tots i cadascun dels corredors populars participants: trencar els murs personals a Eivissa.

La data escollida serà el dissabte 29 de març de 2025, donant continuitat aquest reeixit canvi d'ubicació en el calendari, en l'últim cap de setmana de març. Amb rècord de participació, més de 500 corredors es van donar cita en la prova en aquesta edició entre les tres proves que componien l'agenda esportiva d'aquesta jornada per al record.

Un de les dades més destacables va ser l'extensa presència de corredors forans. En total, 14 nacionalitats estaven representades en la Cursa Patrimoni d´Eivissa 2024, demostrant l'indubtable atractiu que ofereix al turisme de fora del país l'agenda esportiva municipal, amb esdeveniments d'un encant i caràcter propi com aquesta prova, que serveix d'homenatge a la riquesa històrica i arquitectònica d'Eivissa.

La Cursa Patrimoni d´Eivissa va suposar l'inici del Circuit Ciutats Patrimoni de la Humanitat, que celebra enguany el seu trentè aniversari, i que compta “amb la participació de milers d'atletes cada any en les nostres 15 ciutats, que gaudeixen d'espais monumentals amb el segell Unesco i valuosos entorns naturals, la qual cosa converteixen la participació en qualsevol de les carreres en una experiència singular”, destaca Luis Yeray Gutiérrez, president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i alcalde de San Cristóbal de La Laguna, una de les integrants. Una estrena espectacular per a la present edició d'aquest circuit, que acumula més de 20.000 participants en el seu total històric.

La Cursa Patrimoni d´Eivissa està organitzada pel Club Atletisme Pitius, una de les agrupacions esportives de referència a l'illa quant a atletisme es refereix, i impulsada per l´Ajuntament d´Eivissa com a part del seu compromís per oferir esdeveniments esportius de gran qualitat organitzativa que desestacionalitzin i enriqueixin el turisme a l'illa.

Les inscripcions per a la prova estaran disponibles a partir del 3 de juny i es podran realitzar a través de la web oficial de la cursa: www.10kcursapatrimoni.com.

Wpp