abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'Ajuntament d'Eivissa inaugura el Nou Parc Professional de Calistenia d'Eivissa aquest dissabte 16 de març. L'esdeveniment es durà a terme de 10:00h a 13:00h en el Passeig de Joan Carles I Eivissa, a Marina Botafoc.
 
"Amb l'objectiu de fomentar un estil de vida saludable i promoure l'activitat física a l'aire lliure a la nostra Ciutat, s'oferirà un Workshop gratuït d'Iniciació, dissenyat per a tots els públics i nivells esportius", ha explicat la tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Blanca Hernández. Els monitors experts estaran disponibles per a guiar als participants en els exercicis més bàsics de la calistenia, utilitzant el pes corporal com a eina principal, i aprofitant l'entorn natural que ofereix l'illa.

El taller se centrarà en millorar les habilitats físiques a través d'una varietat d'exercicis, que inclouen dominades, muscle up, handstand, push up, dips, squats, front lever, back lever, tuck lever planxi i la tècnica de la bandera humana.

Les places per a l'esdeveniment són limitades, i es requereix inscripció prèvia a través de l'Instagram de @spartans_buildings.

L'Ajuntament d'Eivissa convida a tots els residents i visitants a unir-se a aquesta jornada d'exercici, diversió en el Nou Parc Professional de Calistenia del municipi.
 
Wpp

sinimagen