abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La nova unitat especial d’Intrusisme de la Policia Local d’Eivissa s’ha estrenat amb una denúncia per falsedat documental a un Vehicle de Transport amb Conductor (VTC) que operava amb una matrícula falsificada.

Aquesta actuació va tenir lloc la tarda del 28 de febrer, durant un operatiu conjunt amb el servei d’Inspecció de Transports del Consell Insular d’Eivissa al carrer Pedro Lafayo. Dos agents de la nova unitat especial d’Intrusisme de la Policia Local d’Eivissa van ser requerits pels tècnics del departament de Transports del Consell d'Eivissa per comprovar si una furgoneta negra que estava sent inspeccionada portava unes plaques de matrícula que no li corresponien. Els inspectors de la institució insular van observar que aquest VTC portava al parabrises un adhesiu amb codi QR, però que les dades no es corresponen amb la matrícula de la furgoneta registrada.

A continuació, es persona en el lloc una persona manifesta als efectius de l’Ajuntament d’Eivissa i del Consell d’Eivissa que la furgoneta es trobava a un taller per la seua reparació i, posteriorment, contacta amb el pressumpte responsable del vehicle perquè es personi en el lloc. Minuts després aquesta altra persona es presenta i manifesta que és l'encarregat dels conductors que treballen per a l'empresa de la qual és titular el vehicle i, per tant, a qui la Policia Local d’Eivissa interposa una denúncia per falsedat documental. Com a conseqüència, també es procedeix a la immobilització de la furgoneta, que finalment és traslladada al dipòsit municipal de vehicles de l'Ajuntament d'Eivissa.

“L’Ajuntament d’Eivissa es va comprometre a formar un front comú per lluitar contra l’instrusisme i gràcies a la col·laboració entre la Policia Local i el servei d’Inspecció del Consell Insular d’Eivissa podem actuar de forma més contundent contra els il·legals. La competència deslleial s’ha de combatre de forma efectiva i per això és essencial que les institucions actuïn de forma coordinada”, ha manifestat el regidor de Transport Públic, Rubén Sousa.

Per la seua part, el vicepresident primer i conseller de Lluita contra l’Intrusisme, Mariano Juan, ha reiterat la importància de la col·laboració entre el servei d'inspecció del Consell d'Eivissa i els diferents cossos de seguretat de l'illa i ha afegit que la lluita contra l'intrusisme és una prioritat de l'Equip del Govern de la institució insular i, per tant, aquests tipus d'actuacions demostren que les mesures que s'estan duent a terme són efectives.

Wpp