abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa,amb les associacions de comerciants del municipi, s’ha posat en marxa la campanya ‘Eivissa amb Cor’ amb dos sortejos de premis.

Els comerços participants amb el cartell per l’aparador tenen talonaris de tiquets on al revers es posarà el segell de l’establiment, i on els clients dels comerços han de posar nom, cognom i mòbil per optar al sorteig desprès de realitzar la seva compra.

L’altra activitat, que va començar el dissabte i que s’ha anunciat a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament d’Eivissa, consisteix en buscar el Cor de la Ciutat, fer-se una foto, pujar-la i etiquetar l’instagram @ajeivissa.

“És molt fàcil participar en aquesta iniciativa comercial: només s’ha d’utilitzar l’etiqueta #EivissaAmbCor i acumular likes per guanyar algun dels tres premis que hi ha per a cadascuna de les modalitats de participación”, ha manifestat la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Laura Planells.

Les persones participants a la iniciativa #EivissaAmbCor podran guanyar un sopar per dues persones, nit d´hotel i esmorzar a un hotel del municipi, un altre sopar a un restaurant i cistelles amb productes escollits especialment pel Dia dels Enamorats.

 

Wpp