abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa obrirà aquesta tarda, a partir de les 16:30 hores, un nou parc caní al barri de sa Colomina i el Centre de Protecció Animal de Sa Coma instal·larà una taula informativa on també es repartirà material per a recollir els excrements de les mascotes. La inversió total d’aquesta infraestructura impulsada per la regidoria de Benestar Animal és de 22.185 euros. Amb aquesta ja són cinc les infraestructures d’aquest tipus habilitades al municipi.

El regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament d'Eivissa, Manuel Jiménez, conjuntament amb la primera tinent de batle i regidora d’ aquest barri, Gema Marí, assistiran aquesta tarda al nou parc caní, situat al carrer Canàries amb Vicent Serra y Orvay, que té una superfície de 1.785 metres quadrats.

“L’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat els treballs necessaris per tenir un espai tancat, amb doble porta, per poder-hi deixar els cans i poder entrar i sortir  amb total seguretat. També hi ha una franja perimetral enjardinada i separada de la resta de l´espai,  per un perfil de jardineria ornamental. S´hi ha instal.lat un reg eficient i programat per mantenir en correctes condicions la vegetació mediterrània que s´ha plantat (Pistacia lentiscus, rosmarinus officinalis "postratus", muhlembergia capillaris i gaura x lindheimerii)”, ha explicat el regidor de Benestar Animal, qui ha afegit que a aquest barri hi ha molts cans i fins ara no hi havia un espai apropiat on dur-los.

 

La zona central és un espai lliure pels cans i s’han disposat dos taules amb bancs i a les parets s´han instal.lat unes lluminàries amb detectors de moviment.

 

Wpp