abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Des d’avui divendres 9 de febrer fins al 27 de març la capital d’Eivissa celebra l’onzena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa Enguany participen un total d’onze restaurants de la ciutat, amb menús temàtics a un preu de 25 euros composts per entrant, plat principal i postres.

“Volem posicionar Eivissa com a destí gastronòmic i donar a conèixer la seva cuina, tant la tradicional com aquella més innovadora, per a demostrar que tenim el potencial suficient com per a conquistar per l'estómac a tots aquells que ens visiten i aquests menús de la iniciativa Patrimoni Gastronòmic són una oportunitat perfecta per conèixer tots els sabors de la nostra Ciutat”, ha manifestat Laura Planell, regidora de Comerç, Turisme i Mercats de l’Ajuntament d’Eivissa durant la presentació d’aquesta XI edició, celebrada aquest divendres al restaurant CBbC Ebusus.  A l’acte també han participat el Miquel Tur Costa, vicepresident de PIMEEF Restauració i representants d’alguns dels restaurants participants.

 Entre els 11 restaurants participants n’hi ha que repeteixen com Ca n’Alfredo, La Cava, Ebusus, Ca N'Alfredo, CBbC, Sa Nansa i el Gran Via, i per primera vegada participaran Cafeteria Pepe, Guillemís, Sa Nansa, Tierra de Ibiza, Alegria Pizzeria Café, Blavós, Es Mercat Ibiza, Ebusus CBbC i Namasté Ibiza

Aquesta iniciativa es complementarà amb tallers de cuina per a professionals i públic en general, que seran impartits per Marga Orell. Els cursos tindran un cost de 20 euros persones residents i 30 euros, per no residents en el municipi d’Eivissa. , i en el taller familiar del dia 22 de febrer els menors tenen assistència gratuïta. Els cursos es realitzaran a Es Graner de Can Coves -c/ es Fusters, nº6, Polígon Montecristo-. Les persones interessades es poden inscriure a través de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  La programació d’aquests cursos és la següent:

Divendres, 16 de febrer (17:00h)

Taller de Cuina Coreana 

Exemples: Pa d’ou, Bibimbap amb

pollastre fregit coreà

Dissabte, 17 de febrer (17:00h)

Taller de Cuina Coreana 

Exemples: Pa d’ou, Bibimbap amb

pollastre fregit coreà

Divendres, 23 de febrer (17:00h)

Taller de Cuina India

Exemples: Plats vegetarians típics de la cuina índia

Dissabte, 2 de març (17:00h)

Taller de cuina Eivissenca “actualizada”

Exemples: Xupa-xups de sobrassada,

Sofrit pagès i bescuit de garrova amb ametlla

Dissabte, 9 de març (17:00h)

Taller de Cuina Japonesa

Exemples: Sushi, Dorayakis

Divendres, 15 de març (17:00h)

Taller de Cuina Italiana

Exemples: Antipasti, Risotto, Crostata

Dissabte, 9 de marzo (18:00h)

Taller de cuina Eivissenca “actualizada”

Exemples: Xupa-xups de sobrassada,

Sofrit pagès i bescuit de garroba amb ametlla

Dissabte, 23 de març (17:00h)

Taller de reposteria eivissenca

Exemples: Flaó i Orelletes

Patrimoni Gastronòmic és un certamen organitzat des de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa i compta amb la participació de la Pimeef i Sabors d’Eivissa.

Fullet dels menús de l'11 edició de la iniciativa Patrimoni Gastronòmic

Wpp