abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Rua CarnavalL'Ajuntament d'Eivissa ha obert el termini d'inscripció per als Premis de la Rua de Carnaval 2022, que se celebrarà el diumenge 27 de febrer a les 11.30 hores i recorrerà els principals carrers i avingudes de la ciutat.

En aquesta convocatòria es concediran un màxim de 17 premis per a diferents categories de comparses, acadèmies de ball, participant individual o en parella, i premis especials.

L'itinerari de la rua començarà en l'avinguda de Santa Eulària per a recórrer les avingudes Bartomeu de Rosselló i Isidor Macabich, i continuar pel carrer País Valencià i per l'avinguda d'Espanya fins a arribar al passeig de s’Alamera per a finalitzar en l'encreuament entre les avingudes d'Espanya i Ignasi Wallis.

Els criteris de valoració per a participar en el concurs seran la coreografia, la carrossa, el vestuari, l'originalitat, l'harmonia del conjunt i la sostenibilitat del medi ambient.

Un jurat integrat per representants dels mitjans de comunicació locals avaluaran la participació en les diferents modalitats i categories que opten als premis.

L'import màxim de la convocatòria és de 12.000 euros i el termini d'inscripció estarà obert fins al 20 de febrer. Les bases estan publicades en el BOIB del 27 de gener de 2022 i en la web municipal eivissa.es.

La inscripció es farà a través de la seu electrònica municipal, en el cas d'entitats jurídiques, associacions i escoles, mentre que els particulars podran inscriure's tant de forma telemàtica, de forma presencial en el registre d'entrada, amb cita prèvia.

Premis i categories

Comparses d'àmbit escolar (Col·legis, escoles, instituts, APIMA i altres).
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

Comparses d'àmbit social (Associacions de veïns i associacions sense ànim de lucre).
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

Acadèmies de ball
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

Comparses en general
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

Individual o parella
Premi 200 €

Premis especials
Premi a la major participació 600 €
Premi a la millor direcció artística i musical 600 €
Premi a la millor carrossa 600 €
Premi a cura del medi ambient 600 €

Enllaç a:
· Bases en pdf
· Annex a les bases
· Tràmit a la seu electrònica

· Cita prèvia Registre d'entrada

Wpp