abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

CursosL’Ajuntament d’Eivissa oferirà a través del Servei de Treball i Formació, dos cursos de formació gratuïts dirigits principalment a persones desocupades que es duran a terme fins al mes d’abril de 2022. Les accions formatives, organitzades des de l’Ajuntament ,estan finançades a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Un dels cursos és el d‘Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents’ i està previst que es desenvolupi des de principis de març fins a mitjan mes de maig, en horari de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

El segon curs fa referència a la ‘Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil’. En aquest cas, tindrà lloc de manera presencial des del 9 de març i es prolongarà fins al 22 d'abril en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

En tots dos casos, la data límit per a inscriure's en qualsevol d'aquestes dues formacions és el pròxim 13 de febrer a través de la pàgina de l'Ajuntament d'Eivissa: www.eivissa.es.

Amb aquests cursos, que se sumen a uns altres ja impartits com el referit a transport sanitari, anglès b1 i b2, competències digitals bàsiques o operacions auxiliars de serveis administratius, l'Ajuntament continua amb el seu compromís d'oferir als ciutadans d'Eivissa una formació útil que col·labori a la seva reinserció en el mercat de treball i que pugui millorar la qualificació professional dels treballadors.

Wpp