abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Parcs infantilsL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la substitució del paviment de 14 parcs infantils i àrees d'esport a l'aire lliure situats a diferents barris del municipi.

La substitució del paviment s’ha realitzat als parcs infantils del Parc de la Pau, Poeta Villangómez, la plaça Maria Veira, el parc de la piscina de Can Misses, el parc infantil de davant del col·legi de sa Consolació. També s’ha actuat a les zones infantils dels parcs de Joan Carles I, ses Figueres a Talamanca i parc infantil del passeig Abel Matutes Juan.

Dins d’aquest projecte també s’han substituït els paviments de diverses zones esportives com l'àrea d'esport a l'aire lliure del barri de Cas Serres, el passeig Abel Matutes i de les dues àrees esportives d’avinguda 8 d'Agost.

Els treballs han comptat amb un pressupost total de 224.706,94 euros (IVA inclòs).

La regidora de Vies Públiques, Elena López, ha destacat que ‘el nostre objectiu és continuar amb la feina amb diferents actuacions de millora a tots els barris. En aquest sentit, per aquest 2022 ja tenim en marxa altres projectes de renovació de parcs infantils. Som ciutat amiga de la infància per Unicef. Amb aquesta distinció, des de la regidoria de Vies Públiques, en continuu contacte amb les associacions veïnals, pautam i executam les millores necessàries per tal que la ciutadania gaudeix de l'espai públic i dels seus barris amb més parcs infantils i més àrees per a practicar esport a l‘aire lliure’.

Wpp