abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa 13 denúncies durant la primera nit d’entrada en vigor de les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 13 denúncies als controls realitzats per comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19 durant la primera nit d'entrada en vigor de la resolució de la Conselleria de Sanitat i Consum del Govern Balear.

En concret, els agents han posat tres denúncies a locals d'oci. Una d'elles una acta a un local que desenvolupava l'activitat de bar de copes, la qual cosa està tipificat com una infracció molt greu i que pot arribar a ser sancionat amb una multa d'entre 60.000 i 600.000 euros. La Policia ha hagut de desallotjar l'establiment i procedir al seu tancament.
Les altres dues denúncies a locals, s'han interposat per incomplir l'horari de tancament de les 1.00 hores.

Durant l'operatiu també s'han posat vuit sancions per incomplir l'ús de la mascareta i dues per l'incompliment de la prohibició de fumar, la primera a un ciutadà que estava fumant en via pública, i la segona a un altre que ho feia a la terrassa d'un establiment.

Quant al control de parcs i platges, que han romàs tancats entre les 21 i les 7.00 hores, els agents no han registrat cap incidència i han destacat el respecte de la ciutadania a aquesta prohibició.