abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Llibre Lectures poètiquesEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa presenta un llibre recopilatori dels sis anys del cicle de Lectures Poètiques que inclou poemes inèdits dels autors i dibuixos originals del pintor Miquel Barceló.

El Museu d’Art Contemporani acollirà el proper dijous dia 31 de maig a les 20 hores, la presentació del llibre recopilatori dels sis anys de poesia del cicle Lectures Poètiques.
El llibre, de títol El mediodia de mañana, ha estat maquetat i dissenyat per Andrés Mengs, i editat per Amics del MACE.

El llibre recull tres obres dels 18 poetes que han passat pel cicle Lectures Poètiques, i en la seva maquetació s’ordena de major a menor edat, constituint la seva lectura una antologia de la poesia espanyola actual.
A més, el llibre conté 5 dibuixos inèdits de Miquel Barceló, cedits desinteressadament per l’autor.

El llibre inclou els poemes d’Antonio Colinas, Jose Carlos Llops i Luis Antonio de Villena (Lectures Poètiques 2012); Francisco Brines, Francisco Ferrer Lerín i Vicente Molina Foix (Lectures Poètiques 2013); Blanca Andreu, Juan Manuel Bonet i Antoni Marí (Lectures Poètiques 2014);Clara Janés, Enrique Juncosa i Juan Antonio González Iglesias (Lectures Poètiques 2015); Antonio Gamoneda, Biel Mesquida i Andrés Sanchez Robayna (Lectures Poètiques 2016); Ben Clark, Chantal Maillard i Álvaro Valverde (Lectures Poètiques 2017).

La presentació correrà a càrrec d’Enrique Juncosa, coordinador del cicle de Lectures Poètiques i Elena Ruiz, directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

El cicle Lectures Poètiques es va començar a organitzar a l’any 2012, just després d’inaugurar el museu després de les seves obres de rehabilitació i ampliació.