abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Policia Local

La Policia Local d’Eivissa, en el marc de la campanya de controls de la Direcció General de Trànsit realitzades durant el cap de setmana i fins la nit del dilluns dia 18 de desembre, ha denunciat un total de 6 conductors per diversos motius entre els que destaquen, conduir sota els efectes de l’alcohol i els estupefaents i no utilitzar el cinturó de seguretat.

Del total de 35 vehicles verificats en diversos controls de drogo-alcoholèmia a diferents punts de la ciutat, la Policia Local d’Eivissa ha denunciat a dos conductors per donar positiu en la prova de consum de substàncies estupefaents, concretament un denunciat en consum de cànnabis i l’altre en consum de cocaïna i opiacis. També s’han denunciat a dos conductors per donar positiu en la prova d’alcoholèmia ( amb valors d’entre 0.25 i 0.60 mg/l) i han tramitat diligencies penals contra altres dos conductors que varen donar positiu amb taxes superiors a 0’60 mg/l.

A més, cinc conductors també han estat denunciats per diferents motius: tres per no disposar d’ITV, un per no fe ús del cinturó de seguretat i un més per irregularitats en el permís de conduir.

La Policia Local d’Eivissa també ha instruït diligencies penals contra un conductor per circular sota la influència de begudes alcohòliques i que es va veure implicat en un accident de trànsit. A les 04.45 hores del dissabte, quan el vehicle sortia de la rodona de can Misses, va perdre el control sortint de la via i impactant contra les proteccions de la carretera. El conductor va donar resultat positiu en les proves d’alcoholèmia practicades (0.78 i 0.64 mg/l)

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa, ha denunciat a un establiment del barri des Pratet per permetre l’entrada a menors i per tenir el limitador de so desconnectat, incomplint les ordenances municipals de contaminació acústica. Els agents han precintat cautelarment l’equip de música.