Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoDavant les reiterades queixes i consultes que s’han tornat a rebre enguany sobre la comercialització d’anuncis a un suposat programa oficial de les Festes de la Terra, l’Ajuntament d’Eivissa vol informar a tots els comerços i negocis de l’illa que si reben alguna proposta en aquest sentit, no té res a veure amb la publicació de les activitats que farà la institució municipal. El programa oficial de les Festes de la Terra és una publicació editada per l'ajuntament on no es permet la publicitat de negocis privats.


L’Ajuntament ha tingut coneixement que un any més una empresa concreta està intentant guanyar sous jugant a la confusió amb els empresaris locals, als que ofereix publicitar-se a un programa de festes editat en paper i que, en cap cas, és el que edita i distribueix l’Ajuntament d’Eivissa.

L'Ajuntament d'Eivissa recomana que, en cas de dubte, els negocis es posin en contacte amb l'Ajuntament (Regidoria de Festes, de Comerç o Departament de Comunicació), per poder solventar qualsevol dubte que tinguin al respecte i confirmar en quin tipus de producte estan invertint els seus sous.