Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Passejos amb els cans del CPAEl Centre de Protecció Animal de Sa Coma obre les seves instal·lacions per als passejos de cans per part dels voluntaris.

El Centre de Protecció Animal de sa Coma reprèn els passejos de gossos per part dels voluntaris i per aquest motiu, posa en marxa un protocol d'actuació per tal de garantir les normes sanitàries.

Per a la regidora de Benestar Animal, Montse García, ‘el fet que la pròxima setmana, tots els voluntaris i voluntàries que tant s’estimen als gossos de Sa Coma, puguin venir a fer els passejos és una gran notícia. Tot i que els passejos s’han seguit realitzant per part del personal del Centre de Protecció, ara es pot ampliar i millorar aquesta tasca que fan molts de voluntaris de forma desinteressada. Vull aprofitar per agraïr l’inmens esforç que fan tant voluntaris com el personal d’aquest centre per al benestar d’aquest animals que es mereixen una segona oportunitat’.

Els passejos es faran en horari de matí, els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11.30 hores , amb cita prèvia que s'haurà de fer trucant al telèfon 680 599 345, facilitant el número de soci que tinguin en el carnet de voluntari.

A la zona d'accés de la instal·lació municipal, s'han instal·lat tanques per tal d'habilitar una entrada i sortida diferenciada i que els voluntaris no coincideixin en el moment d'arribar o tronar els gossos.
Només podran venir un màxim de 10 voluntaris per hora, és a dir, si els passejos són de 2 hores i mitja només podran venir al dia un màxim de 20 voluntaris.

Es deixarà, en finalitzar el primer i començament del segon torn, un espai de 15 minuts perquè es puguin recollir els gossos sense aglomeracions de voluntaris.
Cada dia es deixarà el 50% dels passejos per a voluntaris que tenen llicència de PPP, atès que en aquests moments hi ha un gran nombre de gossos d'aquestes races.

Els requisits per als passeigs de gossos per part dels voluntaris són els següents:
·
S'haurà de concertar cita prèvia al telèfon 680599345 facilitant el número de soci que tinguin en el carnet de voluntari.
· S'haurà de fer ús de màscara durant tot el temps.
· S'haurà de mantenir la distància de separació de 2 metres entre voluntaris.
· En arribar i abans de tocar al gos o qualsevol accessori s'haurà de rentar les mans amb el gel desinfectant que hi haurà a disposició.
· Queda prohibit assistir amb els gossos d'un mateix a passejar els del Centre.