Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CetisL'Ajuntament d'Eivissa amplia les ajudes a Creu Roja i Càritas amb un nou conveni a reforçar la compra d’alimentació per valor de 120.000 euros.

L'Ajuntament d'Eivissa amplia l'aportació dels convenis a Càritas i Creu Roja amb dos nous convenis per valor de 60 mil euros per cada una de les entitats. Aquesta modificació de les subvencions es duen aprovació al ple que se celebrarà demà dijous 28 de maig.


Aquests convenis estan dirigits a reforçar l'atenció cap a les persones i les famílies en situació de vulnerabilitat social del municipi i per a la distribució d'aliments a conseqüència de la situació d'emergència social creada per la COVID-19.
L'Ajuntament d'Eivissa considera necessari implementar unes mesures extraordinàries per promoure i reforçar l'atenció a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat social en la distribució d'aliments a conseqüència de la situació d'emergència social creada per la COVID-19 a la ciutat d'Eivissa.

Per a la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, ha afirmat que 'ara més que mai és necessari el suport institucional a les entitats a les quals també es dirigeix la ciutadania. Aquests convenis reforcen les actuacions de la regidoria i permetran arribar a moltes persones que necessiten de manera diària i urgent, alimentació i productes de primera necessitat'.

Els convenis de Càritas i Creu Roja, permetran incrementar el servei de distribució d'aliments de manera gratuïta que entre la ciutadania de més vulnerabilitat social i econòmica per tal de poder fer una cobertura immediata de les necessitats alimentàries i que en, en les circumstàncies actuals, resulta cabdal per assegurar que la ciutadania cobreixi les necessitats alimentàries.

El projecte de distribució d'aliments es troba integrat en el catàleg de prestacions de les Unitats de Treball Social de la regidoria de benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa i representa un primer esglaó de treball amb les persones i famílies que presenten una alta vulnerabilitat.