Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL'Ajuntament d'Eivissa reinicia els procediments de contractació d'obra pública que ajudarà a reactivar el sector econòmic de la ciutat.

L'Ajuntament d'Eivissa ha reiniciat els procediments de contractació de diferents obres públiques que havien quedat suspesos amb la declaració de l'Estat d'Alarma.
El Reial decret Llei 17/2020 que ha entrat en vigor a les 00 hores del dia 7 de maig, ha permès l'aixecament de la suspensió dels terminis dels procediments de contractació promoguts pel sector públic, fet pel qual es reprenen les tramitacions que havien quedat aturades pel decret de l'Estat d'Alarma del passat mes de març.

L'Ajuntament d'Eivissa considera una molt bona notícia que es puguin reiniciar aquests procediments, ja que ajudaran a reactivar l'obra pública i generar llocs de feina i liquiditat a les empreses.

Alguns dels expedients suspesos en fase de presentació d'ofertes a 14 de març a causa de l'estat d'Alarma, i que ara s'han reactivat, són el servei de renovació i manteniment de llicències Eurocop, el contracte de serveis d'acompanyament a l'alumnat de primària, seguiment i control de les rutes escolars, l'expedient de conservació i reparació amb caràcter immediat en dependències, vials, camins i espais dels cementeris Nou i Vell d'Eivissa.

Altres processos ja represos des d'abans d'aquesta data i que continuen l'estat de tramitació són l'adjudicació del servei de socorrisme i l'adjudicació del servei de redacció del projecte des Gorg entre d'altres.

També s'han aprovat i publicat els expedients relacionats amb el servei de redacció de projecte de subministrament i instal·lació de màquines de climatització al Casal de la Igualtat, la renovació del manteniment del software que dóna servei al sistema de gestió del Servei d'Atenció a la Ciutadania, el subministrament i instal·lació d'una planta deshumidificadora per a substitució de l'existent a la piscina coberta des Viver i l'adaptació per a canvi de combustible de gasoil a gas natural de les instal·lacions de calefacció de les dependències municipals d'esports.

Enllaç a:
· Perfil del contractant